Kampanjat

HOTELLIYÖ HELSINGISSÄ

Upea VALO-loma nyt 15% alennuksella!

Hyödynnä VALOn upea hotellitarjous! Varaamalla hotelliyöt koodilla PROVALO24, saat vähintään 15% alennuksen maaliskuun hotelliöiden päivän joustavasta majoitushinnasta.

HOTELLIYÖT PARHAASEEN HINTAAN

15 % alennus VALO web appissa*

Nyt kannattaa rekisteröityä VALO web appiin! Hyödynnä 15 % hotelliale, nappaa tarjoukset ravintolaamme ja tutustumispäivä työtiloihimme.

HIIHTOLOMA 16.2.-9.3.2024

Hiihtoloma hotellissa

Vietä upea hiihtoloma Helsingissä Keskuspuiston kulmilla! Hiihtoladut lähtevät aivan VALOn nurkilta ja kaupungin kulttuuri on vartin bussimatkan päässä. Lapset (alle 12v.) yöpyvät, ja syövät maksutta lastenlistalta, ruokailevien vanhempien mukana.

WORK-AAMIAISPAKETIT

Työpäivän aamiaiset

Bistro ELOsta saat ravitsevan startin työpäivääsi. Nappaa mukaan makoisa aamupuuro tai herkullinen croissant!

Kids Eat Free -kampanja 19.2-24.2

Lasten ravintolaetu taas ELOssa!

Tervetuloa ELOon koko perheen voimin! Tarjoamme Kids Eat Free -kampanjan aikana alle 12-vuotialle lapsille maksuttoman lasten annoksen aikuisen seurassa.*

VAPPU 1.5.2024

Pohjoismainen vappubrunssi 48 €/hlö

Bistro ELOn vappubrunssilla on tarjolla herkullinen valikoima kylmiä alkuruokia, lämpimiä pääruokia sekä loistavat jälkkärit!

ILMAINEN TYÖPÄIVÄ VALOSSA

Maksuton tutustumispäivä web app-käyttäjille

Nyt kannattaa liittyä VALO App-käyttäjäksi! Tarjoamme jokaiselle uudelle app-käyttäjälle yhden ilmaisen työpäivän VALOn Smart-työhuoneessa ja coworking-alueella.

TYÖTILAT PÄIVÄPASSEILLA

Coworking sarjaliput & sauna alk. 18 € /pvä

VALO Workistä saat itsellesi ja työntekijöillesi käyttöön viihtyisät coworking-tilat päiväksi kätevillä sarjalipuilla.

WORK SARJALIPPUKAMPANJA

Työtilat sarjalipuilla alkaen 35,10 €/kpl (alv 0%)

Viihtyisät työtilat huokeaan hintaan! Työskentele päivä VALOssa silloin kun sinulle sopii. Sauno, treenaa ja verkostoidu, tee mitä haluat. Osta sarjaliput kätevästi nyt VALO web appista!

TYÖMATKA HELSINKIIN

Hotelliyö & coworking-tilat

Varaa vastuullinen ja kätevä työmatka Helsinkiin: hotelliyön päälle saat käyttöösi VALOn coworking-tilat.

YSTÄVÄVIIKKO

Maailman paras työpäivä

Yllätä kollegasi ja varaa päiväksi työtilat VALOsta ja vietä maailman paras työpäivä. Nappaa päiväpassi VALO web appista, johon sisältyy työhuone, coworking-tilat, kuntosali & hirsisaunat!

STAYCATION HELSINGISSÄ

VALOn staycation-paketti

Kotoisassa hotellihuoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Varaa nyt herkullinen lähiloma!

Alkuvuoden Kick Offit

Koko päivän kokous 60 €/hlö & puolen päivän kokous 50 €/hlö

Järjestä huikea alkuvuoden startti VALOssa kick offilla! Meiltä löydät tilat, tarjoilut ja palvelut ihaniin tapahtumiin, kaikki saman katon alta.

ELOn bliniviikot 18.1. - 2.3.

Maittavat blinit alk. 13 €!

Bliniviikot on täällä! ELOssa nautitaan blineistä yli kuukauden ajan. Tarjolla on perinteisiä blinejä ja vegaanisia noblinejä useilla herkullisilla täytteillä.

À LA CARTE-LISTA TALVI/KEVÄT 2024

Bistro ELOn illallismenut

Nauti talven ja alkukevään mauista Bistro ELOssa! Varaa pöytä Tableonlinen kautta ja koe ihania makumatkoja à la carte -listamme herkullisilla annoksilla. Älä jätä tilaisuutta väliin - varaa pöytäsi jo tänään

Bistro ELO ravintola helsinki

RAVINTOLALAHJAKORTIT

Lahjakortit - hinnat alkaen 25€

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.