Kampanjat

HOTELLITARJOUS - KAMPANJA 31.5.2023 ASTI

20 % alennus - yöt VALOssa tarjoushinnoin

Nyt on oikea hetki rekisteröityä VALO web appiin! Tarjoamme app-käyttäjille toukokuun loppuun asti huikean 20 % alennuksen päivän majoitushinnasta. Hotellitarjous on voimassa sekä nykyisille että uusille app-käyttäjille.

Aamiaiskampanja

Ihana arkiaamiainen 19 €

Bistro ELOsta saat ravitsevan startin päivääsi ja virtaa koko viikkoon. Nyt herkullinen arkiaamiainen hintaan 19 €.

ILMAINEN TYÖPÄIVÄ VALOSSA

Maksuton kokeilukerta App-käyttäjille

Nyt kannattaa liittyä VALO App-käyttäjäksi! Tarjoamme jokaiselle uudelle app-käyttäjälle yhden ilmaisen työpäivän VALOn Smart-työhuoneessa ja coworking-alueella.

TYÖTILAT PÄIVÄPASSEILLA

Coworking-päiväpassit sarjalipuilla alk 18 € /pvä

VALO Workistä saat itsellesi ja työntekijöillesi käyttöön viihtyisät coworking-tilat päiväksi kätevillä sarjalipuilla.

WORK KUUKAUSISOPPARI

Coworking-tilat ja iso työhuone alk. 499 €/kk

Solmi edullinen kuukausisoppari VALO Workiin ja työskentele viihtyisissä ja yhteisöllisissä VALOn coworking-tiloissa sekä jopa 6 hengen työhuoneessa silloinkun teistä siltä tuntuu! Perushintainen kuukausisopimus kattaa työtilat 1-4 hengelle.

WORK KUUKAUSISOPPARI

Coworking-tilat ja pieni työhuone alk. 299 €/kk

Solmi edullinen kuukausisoppari VALO Workiin ja työskentele viihtyisissä ja yhteisöllisissä VALOn coworking-tiloissa sekä 1-2 hengen työhuoneessa silloin kun siltä tuntuu! Kuukausisopimus kattaa työtilat 1-2 hengelle.

WORK KUUKAUSISOPPARI

Coworking-tilat alkaen 149 €/kk

Työskentele viihtyisissä ja yhteisöllisissä VALOn coworking-tiloissa silloin kun sinulle sopii! Työhyvinvoinnista pitää huolen laadukas kuntosali & hirsisaunat, jotka sisältyvät kuukausisoppariin.

WORK SARJALIPPUKAMPANJA

Työtilat sarjalipuilla alkaen 35,10 €/kpl (alv 0%)

Viihtyisät työtilat huokeaan hintaan! Työskentele päivä VALOssa silloin kun sinulle sopii.

TYÖMATKA HELSINKIIN

Hotelliyö & coworking-tilat

Varaa vastuullinen ja kätevä työmatka Helsinkiin: hotelliyön päälle saat käyttöösi VALOn coworking-tilat.

KESÄLOMAN HOTELLITARJOUS

25 % alennus kesän hotelliöistä

Varaa kesäloman hotelliyöt VALOssa saunalla tai ilman nyt mahtavalla 25 % alennuksella! Kampanja koskee vähintään kahden yön viipymiä.

KESÄLOMAN HOTELLITARJOUS

Kesän herkuin staycation 25 % alennuksella

Varaa kesäloman mahtavin staycation VALO Hotel Helsingissä. Paketti sisältää 25 % alennuksen päivän majoitushinnasta, pääsyn wellness-alueelle ja 15 % alennuksen Bistro ELOn illallisesta.

KESÄN PERHEPAKETTI

Muksu maksutta mukana!

Varaa nyt kesäloman hotelliyöt (min. 2 yötä) VALOssa: lapsi majoittuu maksutta! Päälle saat -25 % päivän majoitushinnasta ja 15 % alennuksen ELOn illalliselta. Nauti levollisista yöunista hotellissa ja wellness-alueen ihanista uima-altaista koko perheen kera.

Hotelliyöt alk. 76 €/yö

Sunnuntaina ei tarvitse lähteä kotiin!

Jatka hotelliviikonloppua vähän pidempään ja vietä maanantaina etäpäivä VALOn makeissa työtiloissa. Varaa nyt viikonloppupaketti (la-ma) kampanjahintaan alkaen 76 €/yö. Kampanja 30.6.2023 asti

STAYCATION HELSINGISSÄ

Hotelliyö & kuohuvaa

Kotoisassa hotellihuoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Varaa nyt herkullinen lähiloma!

LAHJAKORTIT

Hotellilahjakortit alkaen 50 €/kpl

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.

À LA CARTE-LISTA KEVÄT 2023

Bistro ELOn illallismenut

Nauti kevään raikkaista mauista Bistro ELOssa! Varaa pöytä Tableonlinen kautta ja koe ihania makumatkoja à la carte -listamme herkullisilla annoksilla. Älä jätä tilaisuutta väliin - varaa pöytäsi jo tänään

Bistro ELO ravintola helsinki

RAVINTOLALAHJAKORTIT

Lahjakortit - hinnat alkaen 25€

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.