VALO Hotel & Workiin kesätöihin!

Oletko valoisa ja ihmisläheinen sekä valmis luomaan muistoja asiakkaillemme. Etsimme nyt vahvistuksia Bistro ELOn kesätiimiin. Katso avoimet positiot ja lähetä meille hakemuksesi, odotamme innolla!

VALO Hotel & Workiin kesätöihin!

AAMIAISKOKKI

Olet aamun virkku kokki, jolla on kokemusta aamiaisella työskentelystä. Aamiaisella työskentelemme avokeittiössä, joten haluat olla ”esillä” ja auttaa omalla panoksella luomaan välittävän tunnelman vieraillemme aamiaisen aikana.

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Olet iltapainotteiseen työhön tottunut asiakaspalvelun ammattilainen, joka haluaa vastata niin asiakaskokemuksen kuin työntekijäkokemuksen osalta onnistumisesta. Meillä on laadukas tuote, upea työympäristö sekä mahtavat kollegat ja tiimi. Ymmärrät esimiestyöhön kuuluvat prosessit ja jaksat huolehtia niistä. Bistro ELOn iltaserviisin lisäksi teet satunnaisesti vuoroja myös muilla osastoilla. Haluatko liittyä kesän ajaksi tekemään töitä meidän kanssa?

TARJOILIJOITA

Haluat olla salimme stara, joka hurmaa omalla persoonallaan vieraamme. Olet kiinnostunut ruuasta ja viinistä ja näiden myymisestä. Meillä on kiva tiimi, joka odottaa vahvistusta kesäksi ja pääset työskentelemään monipuolisesti eri tehtävissä ja eri pisteissä, pääpaino kuitenkin iltapainotteisesti Bistro ELOssa.

BAR STAFF

Avaamme kesäksi VALOn katon! Työssäsi katon, wellness-alueen tai Lounge & Bar SUOn puolella vastaat laadukkaiden juomien valmistamisesta ja tarjoilemisesta pöytiin. Osana konseptia tarjoilemme myös bar menussa ruoka-annoksia, joten olet sinut monipuolisten tehtävien kanssa.

KOKKI

Omaat halun kehittyä ja työskennellä hyvin raaka-aineiden parissa monipuolisessa työkentässä. VALOssa työtehtävät vaihtelevat lounaasta kokoustarjoiluiden valmistamiseen sekä ala carte-serviisiin. Olet yhteistyötaitoinen ja avoin ja sinulle on jo kertynyt kokemusta monipuolisesti erilaisten konseptien parissa työskentelystä.

HAKEMUKSET:

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi@bistroelo.fi 13.6. mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Työsuhteet ovat määräaikaisia sekä osa-aikaisia.