Juhlat SUOlla

Kesän ja syksyn upeimmat juhlat vietetään tyylikkäästi: Helsingin makein Lounge & Bar SUO on nyt varattavissa yksityistilaisuuteesi ilman erillistä tilavuokraa!

Lounge & Bar SUO on täydellinen paikka juhlistaa synttäreitä, illanistujaisia, perhejuhlia, polttareita: mahdollisuudet ovat rajattomat. Upea tila taipuu mainiosti myös yritysten tilaisuuksiin ihanasta aamiaisbrunssista rentoihin after workeihin. Yli 100-paikkaisessa cocktailbaarissa riittää mukavasti tilaa istua väljästi ja pöytäryhmät on helppo järjestellä toiveiden mukaan.

Maukkaat tarjoilut saat näppärästi saman katon alta, Bistro ELOn pohjoismaisesta keittiöstä. Suosittelemme tilaamaan myös drinkkiliput etukäteen. Tutustu varausehtoihin ja tarjoiluihin touko-syyskuulle & loka-joulukuulle!

Toukokuu-syyskuu

Yksityistilaisuudet on varattavissa maanantaista lauantaihin aina vähintään kolmen (3) tunnin ajaksi. Sunnuntait tiedustelulla.

1.5.-30.9.
Takuumyynti: 850 €, lisätunnit 200 €/h

Tarjoilut
Salaattibuffet & leipää 20 € hlö: Vuohenjuustosalaattia, Bistron salaattia sekä leipää
TAI
Charcuterie-valikoima 20 €/hlö: juustoja, leikkeleitä, oliiveja, viinirypäleitä ja pähkinöitä

Drinkkiliput 
Arvo 10 €/kpl: 0,33l/0,4l olut / 0,33l lonkero / 0,33l siideri / 12cl viini

Pyydä tarjous: meetings.helsinki@valohotel.fi

Lokakuu-joulukuu

Yksityistilaisuudet on varattavissa maanantaista lauantaihin aina vähintään kolmen (3) tunnin ajaksi. Sunnuntait tiedustelulla.

1.10.-31.12. 
Takuumyynti: 1000 €, lisätunnit 200 €/h

Tarjoilut
VALO Buffet 49 €/hlö: Alkuun jääkellarinlohta ja sinappikastiketta, paahdettua punajuurta ja sinihomejuustoa, marinoitua punakaalia ja rucolaa, Waldorfin salaattia, vihreää salaattia ja mustaherukkavinegretteä, keitettyjä perunoita ja tillivoisulaa, bistron focacciaa, maalahdenlimppua ja levitteitä. Pääruoaksi mureaksi haudutettua karitsaa ja tummaa valkoviinikastiketta. Jälkiruoaksi juustokakkua ja mustaherukkaa.

Charcuterie- valikoima 20 €/hlö: juustoja, leikkeleitä, oliiveja, viinirypäleitä ja pähkinöitä

Drinkkiliput
Arvo 10 €/ kpl: 0,33l/0,4l olut / 0,33l lonkero / 0,33l siideri / 12cl viini

Pyydä tarjous: meetings.helsinki@valohotel.fi