Hae töihin Bar Manageriksi!

Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntiä? Haluatko olla framilla ja vaikuttaa vieraat upeilla cocktaileilla ja ohjata esim. cocktailkoulutuksia erilaisille ryhmille ja olla luomassa unohtumattomia yksityistilaisuuksia? Tässä työssä Sinulla on myös erinomainen mahdollisuus myötävaikuttaa meillä toimivan VALO Work businessyhteisön tapahtumien onnistumiseen.

Hae töihin Bar Manageriksi!

Tule osaksi huipputiimiä

VALO ei ole vain hotelli. VALO on monipuolista työtilaa, inspiroivia kokouksia ja virkistäviä palveluita. VALO – konsepti järkeistää kiinteistöjen käyttöä tuomalla markkinoille uudenlaisen kiinteistöjen ja tilojen monikäyttökonseptin. VALO-konseptin mukaisissa kiinteistöissä voidaan operoida useita eri käyttötarkoituksia samoissa tiloissa, kuten hotellikäyttö ja toimistotyö. Tämä toteutetaan kehittämämme tilakonseptin mukaisilla muuntuvilla tiloilla ja digitaalisten järjestelmien avulla.

Osaava operatiivinen tiimimme muodostuu vastaanoton, kokous – ja tapahtumapuolen ja ravintoloiden henkilökunnasta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Yhdessä vastaamme koko VALOn laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Toivommekin saavamme porukkaamme iloisen ja positiivisen työkaverin.

Loppukesän ja syksyn näkymät edellyttävät lisävahvistuksia VALOn moniosaajien joukkoomme. Tarvitsemme nyt vahvistusta osaavaan tiimimme ja meillä on avoinna seuraava esimiespositio.

Bar Manager

Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntiä? Haluatko olla framilla ja vaikuttaa vieraat upeilla cocktaileilla ja ohjata esim. cocktailkoulutuksia erilaisille ryhmille ja olla luomassa unohtumattomia yksityistilaisuuksia? Tässä työssä Sinulla on myös erinomainen mahdollisuus myötävaikuttaa meillä toimivan VALO Work businessyhteisön tapahtumien onnistumiseen.

Haluamme, että tuot persoonasi peliin jokaisessa hetkessä. Me luomme asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa. Arvostamme avointa ja positiivista tekemistä unohtamatta tietenkään myynnillisiä tavoitteita.

Etsimme nyt operatiiviiseen tiimiimme henkilöä, joka tulee vastaamaan Lounge & Bar SUO:n toiminnasta ja toimimaan koko VALOn F&B tiimissä ravintolapäällikön oikeana kätenä. Odotamme, että sinulla palava intohimo hyvää ruokaa ja juomaa kohtaan ja olet kiinnostunut cocktailkulttuurista. Toivomme, että omaat myös kattavan kokemuksen erilaisista asiakaskohtaamisten työtehtävistä useamman vuoden ajalta, myös esimiestehtävistä. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen ja idearikas ja valmis kehittämään ja kehittymään.

Olet sinut erilaisten digitaalisten järjestelmien kanssa, hallitset myös sosiaalista mediaa ja tunnet mahdollisesti jo Restolution kassajärjestelmän. Tärkeintä on kuitenkin aito halu tehdä omalla positiivisella otteella vieraidemme ja kollegoiden päivästä onnistunut. Osaat katsoa pitkäjänteisesti myös eteenpäin ja tuot oman panoksen VALOn esimiestiimissä ravintolaliiketoiminnan menestyksekkääseen kehittämiseen.

Päiväsi muodostuvat F&B tiimin ja etenkin Lounge & Bar SUOn asiakaspalvelutehtävissä. Lounge & Bar SUO avataan jälleen tauon jälkeen syyskuussa hieman hiotulla konseptilla. Pääset siis alusta asti vaikuttamaan ravintolan kokonaisuuteen ja sen kehittämiseen. Lisäksi tulet vastaamaan ravintolapäällikön kanssa koko VALOn juomatuotteen kehittämisestä  ja minibar -ja wellness-alueen baaritoimintojen kehittämistä. Päivittäiset rutiinit kuten työvuorolistojen laadinta , tehokkuus -ja muiden tunnuslukujen päivittäinen seuranta, inventaariot ja hinnoittelu yhdessä ravintolapäällikön kanssa kuuluvat myös bar managerin työtehtäviin.

Innostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen suoraan ravintolapäälliköllemme Leena Sandovalille viimeistään 30.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävät alkavat sopimukseen mukaan / oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset
Ravintolapäällikkö Leena Sandoval
leena.sandoval@valohotel.fi