Lounge & Bar SUO

VALO Hotel & Workin tiloissa sijaitseva Lounge & Bar SUO on tunnelmallinen, suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan! Rennossa baarissa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaita juomia ystävien seurassa. SUOssa voit myös järjestää rennot afterit työpäivän päätteeksi.

Aukioloajat

pe-la 17-01
 

SUOn ruoka- ja juomalista

SUOn ystävät

Onko SUOsta jo tullut toinen olohuoneesi? SUOn ystävät saavat nyt huikeita etuja! Liittymällä kantikseksi saat pysyviä ja vaihtuvia etuja omalla SUO-kortilla. Kortin voit noutaa henkilökunnaltamme paikan päältä ja edut ovat voimassa seuraavalla käynnilläsi. Edut ovat henkilökohtaisia.

PYSYVÄT EDUT:
Talon samppanja Black Label Lanson 60 €/plo
SUO Spritz  10€/juoma
Happy hour viini 30 €/plo
Vaihtuva hanatuote -1 €

Maukkaasti käsityönä

Löydät listaltamme monipuolisia ja vivahteikkaita makuja, joiden ääressä viihtyy pitkään iltaan.

YLLÄTTÄVIÄ JA ILAHDUTTAVIA COCKTAILEJA
SUOn cocktailien pyreet ja siirapit valmistuvat omassa keittiössämme hävikkiä vähentäen, ja maukkaat raaka-aineet ovat valittu vastuullisuutta harkiten. Juomasi kirpeä maku saattaakin kummuta omenasta perinteisen sitrushedelmän sijaan. Alkoholittomat cocktailimme maistuvat myös aikuisille, sillä ne pohjautuvat alkoholittomiin tisleihin.

TARINA MAUN TAKANA
Jokaisen juoman takana on käsityöläisen ammattitaitoa. Kysy juomasi tarina baarimikoiltamme!

Yksityistilaisuudet SUOlla

Vuoden upeimmat juhlat vietetään tyylikkäästi: Helsingin makein Lounge & Bar SUO on nyt varattavissa yksityistilaisuuteesi ilman erillistä tilavuokraa!

LUE LISÄÄ