Menu

Rakastu pohjoismaisiin makuihin uudella tavalla.
Bistro ELOn menut päivittyvät sesongin parhaiden tuotteiden mukaisesti,
mutta rakastetut klassikot pysyvät listassa taatusti.

 

AAMIAINEN

LOUNAS

A LA CARTE

Energisoiva aamiainen

Meillä aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Haluamme sinun saavan ravitsevan startin päivääsi ja virtaa koko viikkoon!

Avokeittiömme herkulliset, lämpimät annokset valmistetaan silmiesi edessä aina toiveidesi mukaisesti.

Aamiaisemme ehdottomia timantteja ovat jogurtti- ja puurobaarimme ihanilla lisukkeilla. Ravinteikkaat superfoodit ja pientuottajien parhaimmat erikoisuudet kruunaavat täydellisen aamiaishetken.

Meidän aamiaispöydästämme löydät runsaasti maukkaita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

AAMIAINEN TARJOILLAAN

MA-PE klo 07.00 – 09.30

LA klo 08.00 – 11.00

SU klo 08.00 – 12.00

AAMIAISEN HINTA

24 €

AAMIAISEN MENU

Mitä maukkain lounas

Me rakastamme herkullisia lounashetkiä! Lounaamme on nopea ja mutkaton, raikas sekä terveellinen. Lounas sisältää maukkaan pääruoan, värikkään salaattipöydän sekä aromikkaan kahvin.

Lounaalla pääruoka tarjoillaan tuoreena bistron avokeittiöstä hiiligrillin tuoksujen saattelemana. Tarjoamme joka päivä kaksi erilaista lounasvaihtoehtoa:  voit valita liha-annoksen, vegaanisen kasvisannoksen tai näiden kombon.

Suosimme keittiössämme pientuottajien valikoimaa sekä lähellä tuotettua lihaa, kalaa ja kasviksia.

LOUNAS TARJOILLAAN

MA-PE klo 11.00 – 14.00

LOUNAAN HINTA

10,70 €

LOUNASLISTA

Tunnelmallinen illallinen

Illalliseltamme ei tunnelmaa puutu!  Hurmaannu skandinaavisesta makumaailmasta, joka pohjautuu pohjoismaisiin raaka-aineisiin. Ruoka on yksinkertaista, konstailematonta ja laadukasta. Sesongit, lähituotanto ja orgaanisuus näkyvät vahvasti jatkuvasti päivittyvässä valikoimassa.

Illallisen kruunaa keittiömme mahtava hiiligrilli, jonka ympärille koostuvat listan kala- ja kasvispainotteiset suosikkiannokset. Meiltä löydät myös herkulliset vegaaniset vaihtoehdot illalliselle. Lista vaihtuu usein säilyttäen kuitenkin rakastetut klassikot, kuten bistron lohikeiton ja burgerit.

Upean elämyksen täydentää tarkoin valittu juomalistamme, joka koostuu laadukkaista eurooppalaisista viineistä ja alkoholittomista juomista.

 

ILLALLINEN TARJOILLAAN

MA – LA 17.00 – 22.30 (keittiö sulkeutuu 22.00)

A LA CARTE