Herkullisia makuja ja rentoa tunnelmaa – lue keittiöpäällikkön haastattelu!

Riku Peltola toimii Bistro ELOn keittiöpäällikkönä. Ravintola käyttää paljon tarkoin valikoituja lähituottajia, joiden toiminta on eettistä ELOn arvojen mukaisesti. Pientuottajien valikoima näkyy niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin.

Herkullisia makuja ja rentoa tunnelmaa – lue keittiöpäällikkön haastattelu!

Bistro kutsuu viihtymään

”Meillä kaikessa mitä lautaselle laitetaan, on sielu mukana” kertoo Bistro ELOn keittiöpäällikkö Riku Peltola.

Syyskuussa VALO Hotel & Workin alakertaan avattu Bistro ELO painottaa pohjoismaisia makuja ja aitoa lähiruokaa. Bistrossa raaka-aineet ovat kaiken keskiössä. ”Käytämme runsaasti kotimaisia raaka-aineita puhtaalla ja klassisella tyylillä. Listamme elää jatkuvasti, sillä haluamme tuoda pöytään suomalaisia makuja sesongin parhaimmista tuotteista.” hehkuttaa Peltola. Ravintola käyttää paljon tarkoin valikoituja lähituottajia, joiden toiminta on ELOn arvojen mukaisesti eettistä. Pientuottajien valikoima näkyy niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin.

Keittiön sydämenä toimii mahtava hiiligrilli, josta saa makunsa ravintolan rakastetut klassikot ja maukkaat kasvikset. Hiiligrillin tuoksu onkin takuuvarmasti vastassa, kun ravintolaan astuu sisään. Tärkeää bistrossa on rento ja eläväinen tunnelma. Kaikki ovat tervetulleita viihtymään ja toiveena onkin, että ELOsta tulisi naapuruston suosikki mesta. Välitön tiimi tuo kotoisan fiiliksen laittamalla persoonansa peliin.

Onnistuneen elämyksen taustalla on aina ihmiset. Bistro ELOn tiimiin on koottu alan parhaat ammattilaiset, jotka tekevät työtään intohimosta erinomaiseen ruokaan ja palveluun. ”Olemme yhdessä nähneet vaikka mitä matkan varrella ja siten hioutuneet tekemään loistavaa yhteispeliä niin keittiössä kuin salissa.” kertoo Peltolta tyytyväisenä.

Uuden ravintolan avaaminen on aina jännittävää ja tapahtumarikasta. Bistro ELOssa avauksen jälkeinen aika on sujunut hyvinkin vauhdikkaasti. ”Ensimmäiset kuukaudet ovat menneet kiireisissä ja hyvissä tunnelmissa. Homma rupeaa nyt kunnolla luistamaan ja osumaan kohdilleen. Avaaminen on aina oma seikkailunsa ja nyt odotukset tulevasta ovat innostuneet!” iloitsee Peltola.

VARAA PÖYTÄ RAVINTOLAAN

TUTUSTU KAMPANJOIHIN