WORK-AAMIAISPAKETIT

Työpäivän aamiaiset

Nauti makoisa aamiainen ennen työpäivääsi! Haluatko pelkän puuron tai leivän? Meillä se onnistuu. Tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa aamiaiseksi.

ELOn aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Meiltä saat ravitsevan startin päivääsi ja virtaa koko viikkoon.

AAMIAISMENU

Aamiaishetki Bistro ELOssa

ELOn aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Meiltä saat ravitsevan startin työpäivääsi. Nauti vaikkapa makoisa aamupuuro tai herkullinen croissant ennen päivän töitä!

Ravinteikkaat superfoodit ja pientuottajien parhaimmat erikoisuudet kruunaavat täydellisen aamiaishetken. Aamiaispöydästämme löydät runsaasti myös maukkaita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Kaikki aamiaispaketit ovat tarjolla rekisteröityneillle VALO web app -käyttäjille. Appista varaat näppärästi päivän tarpeisiisi soveltuvat työtilat VALO Hotel & Workista. VALO web app -edut ovat henkilökohtaisia. Tutustu lisää VALOn työtiloihin tästä!

AAMIAISPUURO-PAKETTI 3 €

Sisältää Mäkelän luomutilan kaurahelmipuuron sekä super food cornerin lisukkeet + kahvi/tee

LEIPÄ/CROISSANT-PAKETTI 6 €

Sisältää leipävalikoiman ja croisantit, kylmän leikkele- ja juustopöydän, salaatit, kurkut ja tomaatit, mehubuffan sekä kahvin ja teen.

ELON AAMIAISPAKETTI 10 €

Sisältää koko aamiaisbuffetin.

Siirry VALO web appiin varaamaan työtilat