Uusi kesämenu hurmaa raikkaudellaan – lue keittiömestarin haastattelu!

Mika Rasi toimii Bistro ELOn keittiömestarina. Uusi kesämenu suunniteltiin sesongin parhaista raaka-aineista turhia kikkailematta.

 

Uusi kesämenu hurmaa raikkaudellaan – lue keittiömestarin haastattelu!

Lämminhenkisessä Bistro ELOssa viihdytään myöhäiseen iltaan rennon tunnelman ja pohjoismaisten makujen parissa. Luvassa on herkullista lähiruokaa ja maukkaita juomia. Uusi kesämenu suunniteltiin sesongin parhaista raaka-aineista turhia kikkailematta.

“Halusin nostaa menussa esiin suomalaisen kesän parhaita makuja sopivan simppelillä tyylillä. Lähituotantoa olevat raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka on pelkistettyä siten, että herkulliset maut nousevat aidosti esiin. Myös kesän keveyttä ja raikkautta on korostettu: sitruunan kuorella maustettu krossiperuna kotimaisen siian kanssa kannattaa ehdottomasti kokea!” kertoo Bistro ELOn keittiömestari Mika Rasi.

Raikkautta löytyy myös risotosta josta on tehty herkullinen suomalainen versio. Bistro ELOn risotossa maistuu itse fermentoitu, luomusitruunoista tehty pyree, Kuusamolainen Maasdam XO- juusto sekä perinteisesti Kyproslaisen halloumin sijaan kotimainen Juustoportin halla-juusto.

Suomalaisten pientuottajien valikoima onkin hyvin esillä Bistron listalla. “Mansikat poimitaan Kuopiosta, osterivinokas Salosta ja varhaisperunat, bimiparsat sekä porkkanat tulevat Turun seudulta Kalannista.  Kotimaisesti kasvatettu Benella Siika tulee Saaristomereltä tai Taivalkoskelta ja on vastuullinen valinta, sillä se tuotetaan lähellä ja Itämeren ravinteita kierrättämällä” toteaa Rasi.

Illallismenussa  voit nauttia raikkaan kesäisistä mauista, jotka on sovitettu täydellisesti yhteen. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ihanista makuelämyksistä ja sydämellisestä tunnelmasta!

TUTUSTU UUTEEN A LA CARTE-LISTAAN TÄÄLTÄ

VARAA PÖYTÄ ILLALLISELLE TÄÄLTÄ