Tapahtumat

Lähdetkö mukaan aftereille tai kenties etkoille?
Syksymme täyttyy yhteisöllisistä kohtaamisista Lounge & Bar SUOssa!

Wine it Up
by SUO

MA-TO
KLO 16 – 19

’Wine it Up by SUO’ on Helsingin makein after work, joka saa viikon tuntumaan takuuvarmasti kevyemmältä! Ota aikaa itsellesi tai tule fiilistelemään hyvää tunnelmaa ystäviesi kanssa herkullisten viinien äärellä.

Tapahtuman aikana klo 16 – 19 vaihtuva, makoisa viinivalikoima 5 €/lasi ja 30 €/plo. Valitse makusi mukaan viettelevä punaviini, raikas valkoviini tai pirskahteleva cava!

Keskiviikkoisin ja torstaisin tarjoamme etuhintaan myös vaihtuvia hana- ja pullo-oluita parhaista panimoista.

Kaiken kruunaa ihanat maustetut popcornit, jotka tarjoillaan jokaiselle tapahtuman aikana.

Meiltä saat myös upeita alkoholittomia ja low alcohol -drinkkejä.

’Wine It Up by SUO’ joka maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai  30.11.2020 asti.

FACEBOOK-EVENT

Pre-Party Potions by SUO

PE-LA
KLO 16 – 19

’Pre-Party Potions by SUO’ kutsuu mukaansa mitä makeimmille etkoille!  Viikonloput starttaa herkullisilla cocktaileilla hyvässä seurassa, unohtamatta loistavaa musiikkia VALOn House DJn toimesta!

Perjantaisin ja lauantaisin klo 16 – 19 kaikki cocktailit vain 10 €! Miltä kuulostaa mustikkainen Blueberry Bramble, hunajainen Bees’Knees tai kirpeä Rhubarb Sour? SUOn suosikkien lisäksi baarimestarimme taitavat kaikki klassikot.

Perjantaisin SUOssa avataan myös viinikaapimme timanttisimpia helmiä heti klo 16 alkaen. Voit maistella lasettain vaihtuvia, upeita viinejä vain 10 €/lasi! Viinejä tarjoillaan niin kauan, kuin niitä riittää.

’Pre-Party Potions by SUO’ joka perjantai ja lauantai 30.11.2020 asti.

FACEBOOK-EVENT

Soothing Sundays by SUO

SUNNUNTAISIN
KLO 16 – 20

’Soothing Sundays by SUO’ tuo lohtua ja lämpöä sunnuntaihin. Mitä ihanin parivaljakko,herkullinen bisse ja hiiligrilliltä tuoksuva burgeri saavat hymyn huulille.

Tämä täydellinen makuelämys on saatavilla hintaan 25 € sunnuntaisin klo 16 – 20 välillä.  Burgeri on saatavilla myös vegaanisena.

’Soothing Sundays by SUO’ joka sunnuntai 30.11.2020 asti.

FACEBOOK-EVENT